Luft-luft

Eftersyn af din varmepumpe

Når man overholder sine eftersyn af varmepumpen, resulterer det i et anlæg, som ikke blot holder længere, men ligeledes yder mere og opretholder sin optimale funktion ved at mindske elforbruget.

Filtrene på varmepumpens indedel tiltrækker støv, hvilket medfører, at luftgennemstrømningen gradvist bliver dårligere. Tilsvarende bliver varmepumpens udedel tilstoppet af blade, snavs mv. Det resulterer i, at varmepumpen skal arbejde mere for at opretholde den ønskede temperatur. Dette betyder, at jo mere varmepumpen er tilstoppet, jo lavere er ydeevnen og des højere bliver elforbruget.

Hos Nordkystens Varmeservice har jeg den nødvendige viden og ekspertise til at udføre korrekt eftersyn af varmepumper. Et eftersyn handler nemlig ikke udelukkende om at rense et anlæg, men ligeledes er det vigtigt, at en varmepumpe indeholder den helt rigtige mængde kølemiddel for at kunne opretholde sin optimale funktion. Afsluttende sikrer jeg mig, at du anvender sit anlæg optimalt.

Min virksomhed udfører eftersyn af varmepumper/klimaanlæg af udvalgte mærker.

Der afsluttes med en fyldestgørende rapport om standen på din varmepumpe.

PRIS FRA Kr. 795,- incl. moms og kørsel.

Skjulere på udedel og indedel skal være fjernet og der skal være ryddet omkring

Et årligt service indeholder:

  • Eftersyn af fejl og utætheder
  • Desinficering af varmepumpen
  • Rensning af filtre
  • Rensning af inde- og udedel
  • Kontrol af varmepumpen
  • Udarbejdelse af servicerapport

Et varmepumpeservice kan tage op til en time. Når vi servicerer din varmepumpe, så bliver den gennemgået, så den igen kan yde maksimalt.

Eller ring til mig på 93 833 834