Jordvarme

Et jordvarmeanlæg har en kompressor, som oftest har mere end 1 kg kølemiddel på. Dette gør, at anlægget ligeledes er omfattet af lovkravet om et årligt eftersyn. Desuden skal der tages højde for den tilladelse man har fået tildelt af kommunen ved installation af jordvarmeanlæg og deres lovkrav på området.

Et serviceeftersyn af et jordvarmeanlæg indbefatter kontrol af korrekt mængde sprit/brine og kølemiddel i anlægget. Dette er væsentligt, således anlægget kan køre optimalt og fejlfrit. Ydermere bliver anlægget efterset for evt. utætheder og kontrol af vandpumper/cirkulationspumper, ekspantionsbeholder mv. foretages.

Et jordvarmeanlæg er en økonomisk stabil måde at få opvarmet sin bolig på, men hvis det ikke kører som det skal, kan det påvirke både dit elforbrug og anlæggets levetid negativt. Overholder du det årlige eftersyn, bevarer du både jordvarmeanlæggets garanti, og du sikrer, at du har en billig og sikker varmekilde så længe som muligt.

Der afsluttes med en fyldestgørende rapport om standen på din varmepumpe.

PRIS FRA Kr. 1.195,- incl. moms og kørsel.

Årligt service indeholder:

  • Et serviceeftersyn af et jordvarmeanlæg indbefatter kontrol af korrekt mængde sprit/brine og kølemiddel i anlægget. Dette er væsentligt, således anlægget kan køre optimalt og fejlfrit.
  • Rensning af filtre
  • Anlægget bliver efterset for evt. utætheder
  • Kontrol af vandpumper/cirkulationspumper, ekspantionsbeholder mv.
  • Udarbejdelse af servicerapport

Et jordvarmeanlæg har en kompressor, som oftest har mere end 1 kg kølemiddel på. Dette gør, at anlægget ligeledes er omfattet af lovkravet om et årligt eftersyn

Et varmepumpeservice kan tage op til en time. Når vi servicerer din varmepumpe, så bliver den gennemgået, så den igen kan yde maskimalt.

Eller ring til mig på 93 833 834